29-30.03.2014, Rovaniemi SnowStar, SM-enduro ja SM-CC

SnowStar järjestelyt etenee hyvin ja kaikkien lajien osalta. Lunta on riittävästi ja sää tiedoituskin näyttää hyvälle kisa järjestelyiden kannalta.

Suomen mestaruuksista SnowStarin yhteydessä kamppaillaan kahdessa lajissa, endurossa ja historian ensimmäisestä CC: SM kilpailussa. CC kisa tulee olemaan myös erinomainen yleisö laji sunnuntai päivälle.
Kisaa pääsee seuraamaan laajalta alueelta.
Kilpailijoille kisa on tiiviin mutta rankan kauden oiva päätös, missä katsotaankin kunnolla kuka on se oikea vetomies tai -nainen. Kahden tunnin puristus tulee ottamaan todella kuskista mittaa .

SnowStarissa on myös kokoperheen ohjelmaa, lapsille löytyy minikelkka rataa ja myös poro ajeluita pyritään järjestämään. Luonnollisesti myös pyttipannut, kisa makkarat, puffetit yms herkut löytyy paikan päältä.

BRP:n uudet 2015 mallit ovat myöskin esittelyssä tapahtuman yhteydessä.

Palkinnot tulee olemaan jälleen todella hyvät. SnowStar:ssa on jälleen pokaalien lisäksi hyvät tavara palkinnot. Palkinto luettelo tarkentuu lähiaikoina.
Tänä vuonna SMKry tulee jakamaan kausi palkinnot SM endurosta ja -sprintistä SnowStarin yhteydessä. Kauden lyhykäisyydestä huolimatta lupauksista pidetään kiinni ja pääyhteistyö kumppanin Duell:n kanssa tullaan jakamaan vähintään 16000€ edestä lahjakortteja kaikkiin Duell:n tuotteisiin.

Kisapaketteja majoituksiin löytyy Pohjanhovista, muut hotellit alkavat olemaankin jo täynnä, joten majoituksen kanssa kannattaa toimia nopeasti.

Kerhojoukkue  SM kilpailuun voi ilmoittautua vielä 21.3 asti, joten
vielä ennättää hyvin kilpailuun mukaan.

Tervetuloa SnowStar ja SMKry:n kilpakauden päätös juhlaan Rovaniemelle 29-30.03.2014

LaMK & smkry