Kajaanin SM-sprinttien aikataulu & toimintaohje

Moottorikelkkailun kisakausi starttaa ensi viikonloppuna Kajaanin SM-sprinteillä, jotka Suomen Moottorikelkkailijat järjestää yhteistyössä Kainuun Moottorikerhon kanssa. Nyt on aika ilmoittautua mukaan, jos et vielä ole sitä tehnyt! Tutustu myös alla olevaan toimintaohjeeseen sekä kilpailuaikatauluun.

Jotta kilpailut saadaan pidettyä mallikkaasti koronatilanteesta huolimatta, kaikkia osallistujia pyydetään noudattamaan Kainuun Moottorikerhon laatimaa toimintaohjetta.

Kilpailutapahtumassa noudatetaan viranomaisohjeita, joissa yleisötapahtumia on rajoitettu. Jokainen huolehtii ajantasaisten ohjeiden ja suositusten noudattamisesta omalta osaltaan.

Kilpailutapahtuman kannalta tärkeimmät määräykset ovat seuraavat:

1. Kilpailualueella on ehdoton maskipakko.

2. Paikalle ei sallita yleisöä.

3. Kilpailijoiden ja huoltajien tulee noudattaa viranomaisten antamia turvaetäisyysohjeita.

4. Kilpailijoiden ja huoltajien tulee olla täysin terveitä, ja mikäli minkäänlaisia flunssaoireita ilmenee, on osallistuminen kielletty.

5. Jokaisen on syytä varata omat eväät, sillä kioskipalvelua ei lähtökohtaisesti järjestetä

6. Varikkoalueella kilpailijoiden ja huoltajien ylimääräinen kulkeminen eri tiimien välillä on kielletty. Jokainen pysyy oman huoltoauton läheisyydessä.

7. Suositellaan, että kelkka huolletaan kisakuntoon jo kotona.

8. Kilpailijoille sallitaan yksi huoltohenkilö per kilpailija.

9. Junior-luokkien osallistujille sallitaan useampi huoltaja, mutta jokainen kuitenkin huolehtii, ettei kilpailullisesti tarpeettomia henkilöitä ole paikalla.

10. Kilpailuerän jälkeen tulee kelkka siirtää välittömästi varikolle. pois lukien junior 1 -luokka, mikä ajaa omat lähtönsä ensimmäisenä suoraan erissä 1 ja 2.

11. Palkintojenjako on ulkona ja vain kunkin luokan kolme parasta voivat saapua paikalle palkintojen jakoon

12. Protestiaika on 15 minuuttia siitä, kun viimeinen luokasta on tehnyt ajosuorituksen. Protestiajan jälkeen muiden kuin luokan kolme parasta tulee poistua kisa-alueelta välittömästi.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu täällä.