Luokitukset 2020

Luokitukset kaudelle 2020 on julkaistu, löydät ne täältä.

HUOM! PRO-luokan kuljettajien tulee vahvistaa paikansa luokassa elokuun loppuun mennessä!

Vahvistamattomat Pro-luokan kuljettajat siirretään Semi-Pro luokkaan ja mahdollisten anomusten/numeropyyntöjen pohjalta täydennetään tarvittaessa Pro-luokkaa.

Kysymykset luokituksista ja numeron varaukset jarkko.happo@lh.muhos.fi
Kurinpitomääräykset

SMK ry on joutunut todistamaan toiminnassaan kilpailijan epäurheilijamaista käytöstä ja tästä syystä olemme joutuneet laatimaan selkeät kurinpitomääräykset, jotka tulevat kattamaan toiminnan myös kilpailutapahtumien ulkopuolella. Määräykset vahvistetaan SMK ry:n toukokuussa pidettävässä ylimääräisessä vuosikokouksessa. Julkaisemme kurinpitomääräykset jo nyt jolloin voitte tutustua niihin jo tässä vaiheessa. Kurinpitomääräykset

SMK Ry vuosikokous

Suomen Moottorikelkkailijat Ry:n vuosikokous 29.3.2019 klo 20:00 Sallassa ravintola Kielan kabinetissa. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

Sprint kilpailumuotona uudistuu !

SMK Ry on tehnyt Sprint kilpilujen järjestäjille ohjeistuksen, jolla pyritään nopeuttamaan huomattavasti kilpailujen aikataulua. Uudella formaatilla tullaan kisaamaan jo Kiteen SM-Sprinteissä.

Pääkohdat uudistuksessa:
1. Ilmoittautuminen porrastetaan , jolloin kisapaikalle tarvitsee tulla vasta klo 9.00 junioriluokkia lukuunottamatta. (juniorit 1 & 2 sekä SM juniorien ilmoittautuminen alkaa klo 8.00)

2. Junioriluokat ajavat oman kisansa molenmat lähdöt samantien, erien välissä 10 min tauko

3. Ilmoittautumisen jälkeen kelkat ajetaan suoraan lähtöpaikalle (mistä lähdetään tutustumiskierrokselle) ja katsastus suoritetaan lähtöpaikalla. Myöskään katsastuskorttia ei tarvita jatkossa

4. Ohjaajakokous annetaan kirjallisena ilmoittautumisen yhteydessä ja siinä on mainittu asiat jotka tarkastetaan katsastuksessa ja jokaisen kilpailijan velvollisuus huolehtia että , ko asiat ovat kunnossa.

5. Luokkien lähtöväli 3 min paitsi SM pro luokan edessä 5 min

6. Erien välissä 30 min tauko , lippumiesten kahvitaukoa varten.

6. Aikataulua on kiristetty kaikilta osin ja turhaa odottelua ei tule olemaan jatkossa

SMK RyTiedote 12/2018 – Televisiointi – Vakuutukset – Sallan tapahtuma

Olemme tehneet sopimuksen AlfaTV.n kanssa kuvauksista kaudella 2019. Kohoneiden kustannusten vuoksi kuvaamme 3 kilpailua; Kiteen SM sprintit, Tuupovaaran SM Enduron sekä Sallan SM Enduron Finaali kilpailun. Ohjelmasta pyritään tekemään tasokkaita

SMK ry on tehnyt sopimuksen ns.tuplaturvasta. Olemme vakuuttaneet kaikki kisat. Vakuutus kattaa kisan vastuuvakuutuksen sekä talkoolaisten vakuutukset. Tuoteseloste ilmestyy SMK.n  kotisivuille joulukuun alkupuolella.

Kilpailijoiden vakuutukset tulevat myyntiin Joulukuun puolessa välissä ja kauden 2019 vakuutusehdot ilmestyvät kotisivuillemme. Muistathan että vuosilisenssi kattaa myös harjoituksissa tapahtuneet vahingot.

SMK ry on tehnyt sopimuksen Teoston kanssa kaudesta 2019 ja kisoissa voi soittaa musiikkia ihan luvallisesti. Sopimusvahvistus tulee “Kilpailun järjestäjälle” sivulle.

Vaikka lumitilanne Sallassa näyttää ajamisen kannalta huonolta, ensilumenleiri järjestetään suunnitellusti. Makkaranpaistoa ei ole Ruuhitunturilla mutta SMK ry tarjoaa  kelkailijoille Kampanisu- Kaffeet perjantaina 7.12 klo 14-16.00 Keloravintolassa. Viralliset kelkkakauden avajaisbileet perjantaina 7.12 Keloilla ja myös lauantaina Bändi keloilla kelkkamiesten iloksi!

SMK Ry