SMKry

Suomen Moottorikelkkailijat ry on perustettu toimimaan kelkkaharrastajien omana etujärjestönä. Yhdistyksen tavoitteena on edistää niin vapaa-ajan kelkkailijoiden kuin myös kilpailijoitten harrastusmahdollisuuksia sekä edesauttaa harrastuksen näkyvyyttä sekä tunnettavuutta. Yhdistyksellä toimii 8-henkinen hallitus joka on valittu aktiiveista kelkkaharrastajista ympäri suomen. Hallituksen jäsenet ovat sitoutuneet tekemään pyyteetöntä työtä kelkkailun eteen ja minkäänlainen omanedun tavoittelu ei kuulu SMKry:n toimintaan.

Kilpailutoiminnan osalta yhdistys toimii moottorikelkka Enduro-, Sprint- ja CrossCountrysarjan SM kilpailuiden järjestävänä organisaationa. Kilpailijoiden määrä on vuosi vuodelta kasvanut, joten moottorikelkkailijoiden valitsema suunta antaa SMK ry:n työlle tukensa kohti vielä parempaa kelkkailun tulevaisuutta.

Sivustoja päivitetään säännöllisesti ja kilpailukaudella näet sivustoltamme kilpailuiden tulokset sekä pistetilanteet jokaisesta sarjasta. Lisäksi uutis osiossa kerrotaan yhdistyksen toiminnasta sekä kaikesta muistakin moottorikelkka tapahtumista kauden aikana. Myös Facebook sivuilta löytyy paljon tietoa tapahtumista ja kilpailuista.

Kalenteriin lisäämme mielellämme kaikenlaiset kelkkatapahtumat, safarit, yms.

Yhdistyksen jäseniä voivat olla niin kelkkakerhot kuin yksityiset kelkkailun harrastajatkin, jotka toimivat ns.kannattajajäseninä.

Jäsenmaksun suuruus selviää ”Jäseneksi” osiossa. Jäsenmaksun suuruus pyritään pitämään kohtuullisena ja yhdistyksen toimintaa rahoitetaan pääosin yhteistyökumppaneiden avulla. Jokainen kannattajajäsen on yhdistyksellemme erittäin tärkeä ja takaamme, että suoritettu sijoitus palautuu moottorikelkkailun eduksi 100%:sti.

Tervetuloa jälleen mukaan toimintaan kelkkailijat ja kelkkailun ystävät!! Hienoa kelkkailu kautta kaikille kelkkailunharrastajille!

tv : Hallitus